скоро си купих алфа ромео 156, 98г., 2.4 JTD. проблема ми е следният: скоростната кутия работи и скоростите се сменят само при неработещ двигател. когато двигателят работи скоростите не могат да се превключват. колкото хора питах толкова различни мнения. моля, ако някой е разрешавал подобен проблем или знае нещо по въпроса да ми пише! благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със скоростна кутия
Collapse
X
-
могат проблема ти да е от 2 неща:1вото е от скоростната кутия,другото е от някоя от 2-те помпи на суединителя.и на мен ми бе6е така пуржо ми отвориха кутията и се жидя 4е има жутре начупени зъби.смених яя но след месец пак стана така и този пут не бе6е от кутията а от горната помпа на суединителя след като я смених се оказа 4е триаабва да сменя и долната помпа на съединителяя общо взето тжаа е голям кур и много пари
Comment
-
Проблема беше в съединителя. Сега нямам никакъв проблем със скоростите. Въпреки, че мои познати казаха, че в скоростната кутия имало някакви гумени тампони, които специално за италианските автомобили много бързо се износвали ( в рамките на година ). надявам се информацията да Ви послужи!
Comment
Comment